Activiteiten weer van start

Activiteiten weer van start

Het afgelopen anderhalf jaar is bijzonder geweest. Ook voor Ontmoetingsplaats Het Getij. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de deuren van Het Getij geruime tijd geheel of gedeeltelijk zijn gesloten. Ondanks het onzeker blijft, maken we vanaf 1 september weer een voorzichtige start met de activiteiten.

We zijn blij dat dit weer mogelijk is, maar we blijven werken met de maatregelen die vanuit het RIVM van toepassing zijn. Eind september worden er versoepelingen verwacht omdat de vaccinatiegraad dan op een bepaalde hoogte zal zijn dat hier mogelijk ruimte voor komt.

De belangrijkste maatregelen op een rij

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was regelmatig je handen en gebruik desinfectans gel
  • Bij klachten van neusverkoudheid, hoesten of koorts blijf thuis en laat je testen. Ook als één van je huisgenoten hier last van heeft.

Maximaal aantal bezoekers

Omdat onze locaties niet erg ruim zijn, zijn we genoodzaakt om rekening te houden met het aantal gasten wat aanwezig kan zijn. Daarom hebben we besloten dat er bij alle activiteiten maximaal 6 personen aanwezig kunnen zijn. Dit betekent dat gasten zich vooraf moeten aanmelden om te voorkomen dat er bij aankomst geen plaats is.

We hopen iedereen weer te mogen ontvangen! Mochten er vragen zijn dan horen we deze uiteraard graag.