Evelien van der Werff fietst langs 75 inloophuizen

Evelien van der Werff fietst langs 75 inloophuizen

Evelien van der Werff, die zelf kanker heeft gehad, fietst momenteel heel Nederland rond om geld op te halen voor inloophuizen voor kankerpatiënten. 1.348 kilometer in zes weken. Maandag 14 juni komt ze naar ons inloophuis in Bergen op Zoom. 

‘Borsten kwijt, baan kwijt, maar wel een fiets met een missie.’ Onder dat motto fietst Evelien van der Werff langs de 75 IPSO-inloophuizen van Nederland. De opbrengst van de actie komt ten goede aan alle inloophuizen, waaronder Het Getij. Als Evelien de 14e aankomt bij Het Getij, zal Leanne Otto haar samen met onze bestuursleden en vrijwilligers én de wethouder van Bergen op Zoom ontvangen. Ze zullen dan ook een stukje met haar meefietsen.

Doneren?

Wil jij de actie en daarmee Het Getij sponsoren? Doneren kan via de website van het KWF.

Volg Evelien

De route die Evelien deze 6 weken aflegt is via Facebook te volgen onder de zoekterm #evelienbrengtgeluk.