Stem op Het Getij!

Stem op Het Getij!

Ontmoetingsplek Het Getij doet mee aan Rabo ClubSupport, een initiatief van de Rabobank dat clubs en verenigingen ondersteunt met geld, kennis en hun netwerk. Draag je ontmoetingsplaats Het Getij in Ossendrecht en Bergen op Zoom een warm hart toe, breng dan uiterlijk 25 oktober je stem uit!

Hoe meer mensen op ons stemmen, hoe groter de kans dat we in aanmerking komen voor ondersteuning vanuit de Rabo ClubSupport. Met deze ondersteuning kunnen wij activiteiten voor onze bezoekers, die geraakt zijn door kanker, blijven organiseren en nieuwe ontwikkelen. Naast de fysieke locaties willen we ons meer gaan digitaliseren. Denk aan online webinars, digitaal spreekuur of een online community voor lotgenoten. Ook interessant voor de doelgroep jongeren met kanker. Op deze manier kunnen we de samenwerking tussen informele- en formele zorg verbeteren en elkaar ondersteunen.

Stemmen kan via deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/. Geen Raobank-lid? Vraag dan je broer, zus of buur mét Rabobanklidmaatschap om te stemmen ;-)!