Activiteiten Ossendrecht vervallen

Activiteiten Ossendrecht vervallen

Dinsdagavond 13 oktober was er een persconferentie naar aanleiding van het oplopend aantal besmettingen. Wat we allemaal niet willen, is nu toch weer onze werkelijkheid. De regering heeft voor het hele land strengere maatregelen afgekondigd. Voor Het Getij betekent dit helaas dat de activiteiten in Ossendrecht – behalve de activiteiten buiten! – vervallen.

Daar O.L.V. ter duinen per direct de deuren gaat sluiten en onze locatie van het Getij zich hier bevindt, komen de activiteiten die daar gepland zijn te vervallen.

In Bergen op Zoom blijven we nog wel beperkt open, zie hiervoor de activiteiten in de activiteitenkalender. Hier gelden wel strikte maatregelen:

  • De basisregels zoals jullie die nu toepassen, blijven onverminderd van kracht. Gezondheidscheck, thuisblijven bij klachten, groepsgrootte is maximaal 4 personen. Nieuw is het dragen van mondmaskers als je binnen de 1,5 meter komt.
  • De mondmaskers zullen worden gefaciliteerd voor de vrijwilligers en de gasten die deelnemen aan een activiteit.
  • Aanmelden voor een activiteit in Bergen op Zoom blijft dus wel noodzakelijk.

Tijdens de vorige sluiting hebben we telefonisch contact gezocht met de vaste gasten van Het Getij en dit willen we voor de komende periode ook weer oppakken. Dit geldt ook voor mensen die niet eerder bij Het Getij zijn geweest.

Daarnaast hebben we in Bergen op Zoom op woensdagmorgen ook de gelegenheid om een individuele afspraak in te plannen, zodat je er toch nog even tussenuit bent en even onder het genot van een bakje koffie je verhaal kwijt kunt. De buitenactiviteiten zijn voor zowel Bergen op Zoom als Ossendrecht nog wel mogelijk, dus zin om lekker in de buitenlucht te gaan wandelen, schrijf je in!

Zorg allemaal goed voor elkaar en als we iets voor jullie kunnen betekenen neem dan graag contact op met ons op!