Maximale groepsgrootte naar 4 i.p.v. 6

Maximale groepsgrootte naar 4 i.p.v. 6

Beste lezer,

De deuren van Inloophuis Het Getij zijn nog maar net voorzichtig weer open gegaan. Helaas loopt het aantal besmettingen met corona weer op in Nederland. Iets wat we allemaal niet willen. De basisregels zoals wij die nu toepassen blijven onverminderd van kracht. Gezondheidscheck, thuisblijven bij klachten, anderhalve meter afstand etc. Nieuw is dat de groepsgrootte is aangescherpt: maximaal 4 personen bij elkaar. Dit betekent dat wij onze regels ook weer aan moeten scherpen. Tot op heden waren we samen met maximaal 6 personen (4 gasten en 2 vrijwilligers), nu moeten we dit nu terugbrengen naar maximaal 4 personen.

Om de bijeenkomsten gecontroleerd te laten verlopen blijft aanmelden verplicht. Het zou vervelend zijn als u komt en het maximaal aantal is al bereikt. Aanmelden kan via e-mail:

Openingstijden
Het Inloophuis in Ossendrecht blijft open op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor Bergen op Zoom gelden dezelfde dagen, wel volgens het activiteitenprogramma wat u ook op onze website kunt vinden. 

Vindt u het vanwege gezondheidsredenen toch geen prettig idee om aan te sluiten in een groep, dan kunt u ons telefonisch benaderen. Ook kunt u een afspraak maken om op woensdag in Bergen op Zoom individueel aan te sluiten.

Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd even bellen.