Vanaf 1 september weer voorzichtig open

Vanaf 1 september weer voorzichtig open

Beste lezer,

Na een roerige periode rondom het coronavirus willen we met ingang van 1 september weer een voorzichtige start gaan maken bij Het Getij. We zijn blij dat dit weer mogelijk is, maar we moeten wel werken met een aantal regels om te kunnen voldoen aan de openstelling conform de richtlijnen van het RIVM.

Voor de activiteiten betekent het dat we nog niet volledig open zijn zoals je van ons gewent bent. Daar onze locaties niet erg ruim zijn, zijn we genoodzaakt om rekening te gaan houden met het aantal gasten wat aanwezig kan zijn. Daarom vragen wij aan alle gasten om zich vooraf aan te melden voor een activiteit, bijeenkomst of individueel gesprek. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van onze gasten bewaken en op een verantwoorde wijze open gaan.

In Ossendrecht kan dit bij Mathilde: mathilde@hetgetij.com

In Bergen op Zoom bij Leanne: leanne.otto@tantelouise.nl

Richtlijnen van RIVM:

  • Geef geen hand
  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Was regelmatig je handen of gebruik desinfectans gel
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Bij klachten van neusverkoudheid, hoesten of koorts: blijf thuis. Ook als één van uw huisgenoten hier last van heeft.

We kijken ernaar uit om jullie weer te ontvangen. Mochten er vragen zijn dan horen we deze uiteraard graag.