Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom 2018

Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom 2018

In het weekend van 30 juni/1 juli vindt in Bergen op Zoom op Sportpark Rozenoord de Samenloop voor Hoop plaats.

De Samenloop voor Hoop is een 24-uurs estafette, waarin we samen met lotgenoten stil staan bij kanker en het leven vieren. Er wordt zo op bijzondere wijze geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek voor het KWF. Klik hier voor meer informatie. Ontmoetingscentrum Het Getij is gevraagd als het goede doel voor de Samenloop voor Hoop. Als tegenprestatie heeft Het Getij zelf diverse activiteiten opgezet. Het hele weekend is georganiseerd door vrijwilligers.

Eregasten worden op zaterdag om 13.00 uur verwacht in de grote tent en worden daar verwend door vrijwilligers van Het Getij. Deze vrijwilligers zijn gespecialiseerd in psychosociale zorg. Ook staan zij klaar voor de eregasten met een drankje en een hapje. Eregasten en één naaste krijgen deze drankjes en hapjes kosteloos aangeboden.

De ‘inlooptent’ is geopend van zaterdag 13.00 tot zondag 15.00 uur. In de inlooptent kun je terecht voor een kopje koffie of thee. Wil je je verhaal kwijt: hier zijn mensen met een luisterend oor.

De marktkraam is open op zaterdag van 13.00 tot 21.00 uur en op zondag van 9.00 tot 13.00 uur. In de marktkraam worden allerlei spulletjes verkocht, handgemaakt door gasten en vrijwilligers van Het Getij.

Ook is er een wellnesstent, deze is open op zaterdag van 15.00 tot 21.00 uur en zondag van 9.00 tot 13.00 uur. Hier kun je je even heerlijk laten verwennen door kappers, schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en masseurs. Een behandeling in de wellnesstent kost €7,50 en duurt ongeveer 30 minuten. Eregasten en één naaste kunnen kosteloos gebruik maken van de wellness.

Tevens is er een stiltecentrum aanwezig.

Het hele weekend staan er vele vrijwilligers klaar voor de eregasten om hen in de watten te leggen.

Graag tot ziens op zaterdag en/of zondag!